Články

    Přečtěte si, co je nového

 

Připravte si wishlisty, protože bude spoustu nových knih. Pojďme se na ně kouknout.

Nejcastěji čtu knihy od nakladatelství CooBoo, a proto, když jsem se nudila, tak jsem zamířila na jejich stránky. Našla jsem spoustu knih, které mě zaujaly. Pár vám jich tady vypíšu.

Christopher Paul "Chris" Colfer (* 27. května 1990) je americký herec, zpěvák a spisovatel. Jeho nejznámější role je Kurt Hummel v seriálu Glee, za kterou v roce 2011 vyhrál Zlatý glóbus a tři ceny People's Choice Awards (2013, 2014, 2015)

Spisovatelka Sarah J. Maas se narodila v New Yorku, momentálně žije se svým manželem v Pensylvánii. Vystudovala Hamilton College se zaměřením na tvůrčí psaní, jako vedlejší obor si zvolila religionistiku. Je autorkou populární young-adult série Skleněný trůn. Její první verzi napsala už v šestnácti letech. Byla přeložena do třiadvaceti jazyků a je...

Narodila se 7. prosince 1981 v Anglii. Od útlého věku milovala čtení a psaní, a uvedla, že její zkušenosti se šikanováním z dětství ji ovlivnily, a proto se rozhodla psát. Ve věku 15 let byla přijata do londýnské modelingové agentury a stala se modelkou. Dělala modelku dva roky a uvedla v rozhovorech, že se jí to nelíbilo.

© 2017 Knižní blog připravila Míša jen pro tebe
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky